Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Simmer Valenciana

Creadora de contingut

  • 5
    Subscribers

Una aigüeta de València ben fresqueta!

Una benvinguda a Simmer Valenciana per iniciar el camí dins de l'Aixeta a mode gaming i en clau valenciana.

 No hi havia a l'Aixeta.... unes simmers com nosaltres.


🌟Benvingudes i benvinguts al meu món "virtual".
Obrir un espai en valencià on poder abocar tot el que sempre m'ha enxisat i acompanyat en el meu creixement, ha estat un pas molt important. No estem acostumades a la "terreta" a trobar tant de contingut a youtube en la nostra llengua, i mireu que en tenim de grans Youtubers made in València, eh?

Descobrir tota la comunitat que hi ha darrere del català ja sigue a Twitch, Youtube o les xarxes socials, m'ha donat una espenteta més i ací estem, dins de l'Aixeta mode gaming

Una plataforma per a ajudar a creadores i creadors de contingut de tot tipus. Pegueu-vos una volteta... i ja voreu.

A poc a poc vaig perdent la vergonya, he de dir que... tot i que m'agrada parlar en públic això és NIVELLOT. Però, bé, si em coneixeu sabreu que si barregem projectes + educació + videojocs, el resultat és simplement meravellós. I vull que en formeu part. A banda de què sóc una motivada de la vida i que estic com una super COL.

Un poquet més de mi, novetats cada setmana, coses xules que se me'n passen pel meu cabet i moltíssimes coses més, rotllo un Netflix a lo valencià, així que no vos cal patir que anem creixent i fent més gran la xarxa. Per molts motius però per a mi, el més important, la nostra llengua.

SimsBesets!❤️🍊