Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Simmer Valenciana

Creadora de contingut

  • 5
    Mecenes

Una aigüeta de València ben fresqueta!

Una benvinguda a Simmer Valenciana per iniciar el camí dins de l'Aixeta a mode gaming i en clau valenciana.

 No hi havia a l'Aixeta.... unes simmers com nosaltres.


🌟Benvingudes i benvinguts al meu món "virtual".
Obrir un espai en valencià on poder abocar tot el que sempre m'ha enxisat i acompanyat en el meu creixement, ha estat un pas molt important. No estem acostumades a la "terreta" a trobar tant de contingut a youtube en la nostra llengua, i mireu que en tenim de grans Youtubers made in València, eh?

Descobrir tota la comunitat que hi ha darrere del català ja sigue a Twitch, Youtube o les xarxes socials, m'ha donat una espenteta més i ací estem, dins de l'Aixeta mode gaming

Una plataforma per a ajudar a creadores i creadors de contingut de tot tipus. Pegueu-vos una volteta... i ja voreu.

A poc a poc vaig perdent la vergonya, he de dir que... tot i que m'agrada parlar en públic això és NIVELLOT. Però, bé, si em coneixeu sabreu que si barregem projectes + educació + videojocs, el resultat és simplement meravellós. I vull que en formeu part. A banda de què sóc una motivada de la vida i que estic com una super COL.

Un poquet més de mi, novetats cada setmana, coses xules que se me'n passen pel meu cabet i moltíssimes coses més, rotllo un Netflix a lo valencià, així que no vos cal patir que anem creixent i fent més gran la xarxa. Per molts motius però per a mi, el més important, la nostra llengua.

SimsBesets!❤️🍊