Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Simmer Valenciana

Creadora de contingut

  • 5
    Subscribers

The Witcher III | M'ha marcat...

La meua experiència amb The Witcher III: Wild Hunt


Personalment, m'agraden molt els videojocs que em fan viure una aventura. Que et traslladen i et fan sentir-te part d'ell.
El primer encontre que vaig tindre amb Geralt de Rivia va ser en The Witcher I, que només estaba per a PC. Jo tenia una tostadora i el joc era del 2007... però, bé, natros estavem al 2014. :D

No em va arribar a enganxar del tot perquè era el meu primer joc de rol RPG d'aquest estil. Però anys després, va arribar The Witcher III: Wild Hunt a l'Xbox Game Pass i eixe va ser el moment.

Em costa moltíssim jugar a videojocs que duren tantíssimes hores  i és què aquesta entrega, només la línia principal, dura aproximadament 90 hores. 

Me va enganxar moltíssim el fet de que no siguera líneal, que les decisions que anaves prenent a mesura que avançava el joc eren clau per al seu final, el món obert, la quantitat de missions secundàries, l'època, el lore i... la música. Podía quedar-me un bon ratet escoltant-la mentres admirava el paisatge que, 5 anys després, no ha d'envejar-li res a ningú.
Eixa música trobadoresca (això si, barrejada amb el fastig de l'època en la qual està ambientat el joc), a cada racó de les ciutats, un grupet tocant i la gent ballant. Però especialment, Priscilla amb el seu "The Wolven Storm".

 
You flee my dream come the morning
Your scent - berries tart, lilac sweet
To dream of raven locks entwisted, stormy
Of violet eyes, glistening as you weep

No vaig parar fins que me la vaig aprendre sencera i la vaig poder cantar. Després, la vam interpretar i traduir al català i fer un arranjament per a corda. (Esperem que prompte puga vore la llum ^^).

Respecte a la resta del joc, fins que no li hagafes el truquillo, costa una mica. Sobretot a l'hora de nadar, els controls em posaven una mica nerviosa. A l'igual que anar equipant i tindre en compte les estadístiques etc. que per sort ja estaba acostumada per la meua experiència amb el World of Warcraft.

Una gran varietat d'èssers que t'anaves trobant i que podries aprenent gràcies al Glossari de Bèsties. Que de vegades ni el miraves però taaaaaant necessari... sobretot si no vols morir un parell de vegades!

Podriem posar-nos més tècnics però això és secundari. Ciri és la important. The Witcher t'enganxa.

I de quin equip sou vos? Nosaltres #TeamYennefer <3



Dit això, ara és el moment de començar a llegir... els llibres.

---------------------------------------------------------------------------

**Tarongetes i Orxatetes**

PituHype
Joan
Santiago


---------------------------------------------------------------------------

🟦Fes-te *mecenes* de #SimmerValenciana a l'Aixeta 👉 https://simmervalenciana.aixeta.cat/ca

Recorda seguir-nos a les nostres plataformes i xarxes socials! 👇
🔹PIULADOR | @SimValenciana | https://twitter.com/SimValenciana
🔺INSTA | @simmer.valenciana | https://www.instagram.com/simmer.valenciana/
🟪TWITCH | simmer_valenciana | https://www.twitch.tv/simmer_valenciana
⭕YOUTUBE | Simmer Valenciana | https://www.youtube.com/channel/UCYCRrW0XAoxaoU_FTOV-ytA
💠FACEBOOK | Simmer Valenciana | https://www.facebook.com/Simmer-Valenciana-103804138019157