Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Simmer Valenciana

Creadora de contingut

  • 5
    Mecenes

The Witcher III | M'ha marcat...

La meua experiència amb The Witcher III: Wild Hunt


Personalment, m'agraden molt els videojocs que em fan viure una aventura. Que et traslladen i et fan sentir-te part d'ell.
El primer encontre que vaig tindre amb Geralt de Rivia va ser en The Witcher I, que només estaba per a PC. Jo tenia una tostadora i el joc era del 2007... però, bé, natros estavem al 2014. :D

No em va arribar a enganxar del tot perquè era el meu primer joc de rol RPG d'aquest estil. Però anys després, va arribar The Witcher III: Wild Hunt a l'Xbox Game Pass i eixe va ser el moment.

Em costa moltíssim jugar a videojocs que duren tantíssimes hores  i és què aquesta entrega, només la línia principal, dura aproximadament 90 hores. 

Me va enganxar moltíssim el fet de que no siguera líneal, que les decisions que anaves prenent a mesura que avançava el joc eren clau per al seu final, el món obert, la quantitat de missions secundàries, l'època, el lore i... la música. Podía quedar-me un bon ratet escoltant-la mentres admirava el paisatge que, 5 anys després, no ha d'envejar-li res a ningú.
Eixa música trobadoresca (això si, barrejada amb el fastig de l'època en la qual està ambientat el joc), a cada racó de les ciutats, un grupet tocant i la gent ballant. Però especialment, Priscilla amb el seu "The Wolven Storm".

 
You flee my dream come the morning
Your scent - berries tart, lilac sweet
To dream of raven locks entwisted, stormy
Of violet eyes, glistening as you weep

No vaig parar fins que me la vaig aprendre sencera i la vaig poder cantar. Després, la vam interpretar i traduir al català i fer un arranjament per a corda. (Esperem que prompte puga vore la llum ^^).

Respecte a la resta del joc, fins que no li hagafes el truquillo, costa una mica. Sobretot a l'hora de nadar, els controls em posaven una mica nerviosa. A l'igual que anar equipant i tindre en compte les estadístiques etc. que per sort ja estaba acostumada per la meua experiència amb el World of Warcraft.

Una gran varietat d'èssers que t'anaves trobant i que podries aprenent gràcies al Glossari de Bèsties. Que de vegades ni el miraves però taaaaaant necessari... sobretot si no vols morir un parell de vegades!

Podriem posar-nos més tècnics però això és secundari. Ciri és la important. The Witcher t'enganxa.

I de quin equip sou vos? Nosaltres #TeamYennefer <3



Dit això, ara és el moment de començar a llegir... els llibres.

---------------------------------------------------------------------------

**Tarongetes i Orxatetes**

PituHype
Joan
Santiago


---------------------------------------------------------------------------

🟦Fes-te *mecenes* de #SimmerValenciana a l'Aixeta 👉 https://simmervalenciana.aixeta.cat/ca

Recorda seguir-nos a les nostres plataformes i xarxes socials! 👇
🔹PIULADOR | @SimValenciana | https://twitter.com/SimValenciana
🔺INSTA | @simmer.valenciana | https://www.instagram.com/simmer.valenciana/
🟪TWITCH | simmer_valenciana | https://www.twitch.tv/simmer_valenciana
⭕YOUTUBE | Simmer Valenciana | https://www.youtube.com/channel/UCYCRrW0XAoxaoU_FTOV-ytA
💠FACEBOOK | Simmer Valenciana | https://www.facebook.com/Simmer-Valenciana-103804138019157