Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Simmer Valenciana

Creadora de contingut

  • 5
    Subscribers

La #SetmanaCastanyera

Què hem fet a la SetmanaCastanyera de Creadorstv.

Bon dia al matí a la Vila del Pingüí!
Com esteu perles?

La veritat és que jo estic molt contenta després de la gran setmana que hem passat! I és que... qui diga que no hi ha contingut en català a les xarxes, MENTEIX!

Creadors. , la comunitat de creadores i creadors de contingut audiovisual en català, va organitzar un gran esdeveniment amb motiu del Samhain, l'origen de la nostra Castanyada, baix l'etiqueta de #SetmanaCastanyera. Una programació digna d'un canal de televisió però que poc es valora.

Hem tingut de tot: tallers per als més menuts, cuina, música, cultura castanyera, Halloween, videojocs, especials, concursos, shows... tot creat per a fer de la castanyada 2020, una festivitat ben completa i diferent donades les circumstàncies.

I com no, ací estava jo. La Simmer s'apunta a tot, fins a un bombardeig.

El primer dia vaig oferir un game play per a Xbox del videojoc #BlairWitch. Tot un repte per a mi perquè, tot i que m'agraden molt els jocs de terror, no acostumo a jugar-los.
👉 https://www.twitch.tv/videos/782761470

El meu segon directe va ser, evidentment, dels SIMS. Heu vist la peli de Gretel & Hansel d'enguany? Doncs vaig recrear la casa de la peli i... teleta. No entenc com Twitch no m'ha tancat el canal.... xD
👉 https://www.twitch.tv/videos/784722790

I l'últim directe va ser en divendres nit, així per fer la nit més interessant... Vaig llegir uns relats de misteri i por del nostre territori. Va ser la primera vegada que oferia un format de directe així i crec q va anar prou bé.
👉 https://www.twitch.tv/videos/786849254

A més, vaig penjar a Tik Tok un vídeo molt xulo dels meus primers panellets casolans amb la recepta de casa i un vídeo a YouTube per a les i els més menuts de casa i sense oblidar que... vaig ser sospitosa de l' "assassinat" del nostre estimat PituHype! 👉 https://youtu.be/R4vDnrqJvhI

Pel que fa a les estadístiques... he de dir que han sigut super bones i que aquest tipus d'esdeveniments ens ajuden a créixer però sobretot a pegar un colp de puny a la taula i dir que hi ha contingut a les plataformes i a les xarxes en català però de qualitat i per a totes les edats.

Continuem sense ordinador....


Sí, encara estic així però he de dir que estic saben com traure-li rèdit a la situació! Així que estic valorant la situació i els resultats i dijous, en exclusiva per a les i els meus subscriptors a l'Aixeta, tindreu totes les novetats i canvis... que ja voreu que SE VIENE ALGO GRANDE! Sobretot perquè tenim a prop Santa Cecília i molts esdeveniments relacionats amb els videojocs i el món tecnològic EJEM.

Així que si vos agrada el contingut que faig i voleu posar el vostre granet perquè puga continuar, podeu fer-vos mecenes i formar part de l'hortet de la Simmer o seguir-me a les meues xarxes socials i a Twitch i Youtube.

Sempre agraïda per tot, la vostra Simmer preferida.



---------------------------------------------------------------------------

🔆SIMMER CALENDARI 🔆 | https://simmervalenciana.aixeta.cat/ca/posts/simmer-calendari

🟦Fes-te *mecenes* de #SimmerValenciana a l'Aixeta 👉 https://simmervalenciana.aixeta.cat/ca

❤️Un PC per a Simmer Valenciana 👉 https://streamlabs.com/simmer_valenciana/tip

Recorda seguir-nos a les nostres plataformes i xarxes socials! 👇
🔹PIULADOR | @SimValenciana | https://twitter.com/SimValenciana
🔺INSTA | @simmer.valenciana | https://www.instagram.com/simmer.valenciana/
🟪TWITCH | simmer_valenciana | https://www.twitch.tv/simmer_valenciana
⭕YOUTUBE | Simmer Valenciana | https://www.youtube.com/channel/UCYCRrW0XAoxaoU_FTOV-ytA
💠FACEBOOK | Simmer Valenciana | https://www.facebook.com/Simmer-Valenciana-103804138019157