Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Simmer Valenciana

Creadora de contingut

  • 5
    Mecenes

La #SetmanaCastanyera

Què hem fet a la SetmanaCastanyera de Creadorstv.

Bon dia al matí a la Vila del Pingüí!
Com esteu perles?

La veritat és que jo estic molt contenta després de la gran setmana que hem passat! I és que... qui diga que no hi ha contingut en català a les xarxes, MENTEIX!

Creadors. , la comunitat de creadores i creadors de contingut audiovisual en català, va organitzar un gran esdeveniment amb motiu del Samhain, l'origen de la nostra Castanyada, baix l'etiqueta de #SetmanaCastanyera. Una programació digna d'un canal de televisió però que poc es valora.

Hem tingut de tot: tallers per als més menuts, cuina, música, cultura castanyera, Halloween, videojocs, especials, concursos, shows... tot creat per a fer de la castanyada 2020, una festivitat ben completa i diferent donades les circumstàncies.

I com no, ací estava jo. La Simmer s'apunta a tot, fins a un bombardeig.

El primer dia vaig oferir un game play per a Xbox del videojoc #BlairWitch. Tot un repte per a mi perquè, tot i que m'agraden molt els jocs de terror, no acostumo a jugar-los.
👉 https://www.twitch.tv/videos/782761470

El meu segon directe va ser, evidentment, dels SIMS. Heu vist la peli de Gretel & Hansel d'enguany? Doncs vaig recrear la casa de la peli i... teleta. No entenc com Twitch no m'ha tancat el canal.... xD
👉 https://www.twitch.tv/videos/784722790

I l'últim directe va ser en divendres nit, així per fer la nit més interessant... Vaig llegir uns relats de misteri i por del nostre territori. Va ser la primera vegada que oferia un format de directe així i crec q va anar prou bé.
👉 https://www.twitch.tv/videos/786849254

A més, vaig penjar a Tik Tok un vídeo molt xulo dels meus primers panellets casolans amb la recepta de casa i un vídeo a YouTube per a les i els més menuts de casa i sense oblidar que... vaig ser sospitosa de l' "assassinat" del nostre estimat PituHype! 👉 https://youtu.be/R4vDnrqJvhI

Pel que fa a les estadístiques... he de dir que han sigut super bones i que aquest tipus d'esdeveniments ens ajuden a créixer però sobretot a pegar un colp de puny a la taula i dir que hi ha contingut a les plataformes i a les xarxes en català però de qualitat i per a totes les edats.

Continuem sense ordinador....


Sí, encara estic així però he de dir que estic saben com traure-li rèdit a la situació! Així que estic valorant la situació i els resultats i dijous, en exclusiva per a les i els meus subscriptors a l'Aixeta, tindreu totes les novetats i canvis... que ja voreu que SE VIENE ALGO GRANDE! Sobretot perquè tenim a prop Santa Cecília i molts esdeveniments relacionats amb els videojocs i el món tecnològic EJEM.

Així que si vos agrada el contingut que faig i voleu posar el vostre granet perquè puga continuar, podeu fer-vos mecenes i formar part de l'hortet de la Simmer o seguir-me a les meues xarxes socials i a Twitch i Youtube.

Sempre agraïda per tot, la vostra Simmer preferida.



---------------------------------------------------------------------------

🔆SIMMER CALENDARI 🔆 | https://simmervalenciana.aixeta.cat/ca/posts/simmer-calendari

🟦Fes-te *mecenes* de #SimmerValenciana a l'Aixeta 👉 https://simmervalenciana.aixeta.cat/ca

❤️Un PC per a Simmer Valenciana 👉 https://streamlabs.com/simmer_valenciana/tip

Recorda seguir-nos a les nostres plataformes i xarxes socials! 👇
🔹PIULADOR | @SimValenciana | https://twitter.com/SimValenciana
🔺INSTA | @simmer.valenciana | https://www.instagram.com/simmer.valenciana/
🟪TWITCH | simmer_valenciana | https://www.twitch.tv/simmer_valenciana
⭕YOUTUBE | Simmer Valenciana | https://www.youtube.com/channel/UCYCRrW0XAoxaoU_FTOV-ytA
💠FACEBOOK | Simmer Valenciana | https://www.facebook.com/Simmer-Valenciana-103804138019157